Translate

Μια χούφτα Έλληνες μπορούν, κάτι να ετοιμάσουν.

Γιατί Ελλάδα απορείς, που η πρόοδος σου πάντα αργεί;
Έτσι που διαμορφώνεται, σήμερα ο Πολιτισμός σου, χάνεται στον Ορίζοντα η προκοπή του Τόπου.
Της προσφοράς το χάρισμα και οι ηρωικές οι πράξεις, στο αιώνα μας έχουν χαθεί. Και η νεολαία αντί για γράμματα κι Ελληνική Παιδεία, ζητά να γίνει ότι ποθεί και ακούραστα να κερδίσει. Η Ευγένεια και η Κατανόηση, χάθηκαν από την Κοινωνία, ζωώδη ένστικτα επικρατούν και δεν υπάρχει λογική Ομόνοιας μεταξύ μας.

Ελλάδα μου, Πατρίδα μου, μας θέλουν διαιρεμένους, για να μας έχουν του χεριού, πάντα «γονατισμένους». Μια χούφτα Έλληνες μπορούν, κάτι να ετοιμάσουν. Να γράψουμε Πατριωτικά, με την Σημαία Σου πάντα υψηλά, μηνύματα για Σένα. Μπορούμε και Ειρηνικά να αλλάξουμε την μοίρα. Αρκεί να μάθει ο Λαός να δίνει Ψήφους Καθαρούς, σε αυτούς που το αξίζουν. Αυτούς που γνωρίζουν να Υπηρετούν, δίχως να θησαυρίζουν. Αυτούς που έχουνε Καρδιά να Ομολογούν Ελλάδα και θέλουν να συνεργαστούν για το καλό του Τόπου.

Γνωρίζουμε τα κόμματα κι όσους τα απαρτίζουν, για να υπάρχουν και να υφίστανται, κάτι και αυτά αξίζουν. Μα δεν είναι επάγγελμα, η προσφορά στον Τόπο. Όσοι πολιτικοί είναι ακέραιοι και συνεπείς στην Δράση, να έχουν και ψηφοδέλτια καρπό επιτυχίας, μα όσοι δεν κατάφεραν την προκοπή να φέρουν, να κάτσουν πίσω σύμβουλοι και νέοι να ψηφιστούνε.

Εμείς δεν θα προτείνουμε ποτέ, ποιο κόμμα μας αξίζει και ούτε θα οργανώσουμε ποτέ συμμετοχή σε κόμμα. Η Ψήφος Ανήκει στον Λαό, που ανεπηρέαστος, μα με βεβαιότητα ενημερωμένος, θα κληθεί να αποφασίσει.
Φίλες και Φίλοι, σαν φθάσατε έως εδώ, διπλά – τριπλά σκεφτείτε, αξίζει να ξανάρθετε; να μας ξαναδιαβάσετε; και ίσως να μας συστήσετε, σε Φίλους Εμπιστοσύνης;

<<<>>>

 

Σχόλια