Translate

Η Σημασία, της, Του Ιησού Χριστού Ανάστασης.


Χριστός Ανέστη, και είμαστε οι Χριστιανοί πανευτυχείς, θα ζήσουμε αιωνίως.
Οι Άπιστοι και οι Αιρετικοί, ίσως -μόνο ο Θεός το γνωρίζει- να είναι οι αυριανοί Χριστιανοί, κάτοικοι του παραδείσου. Αμήν Θεέ μου.
Ευτυχώς που υπάρχουν λαϊκοί και κληρικοί, πολλές φορές και μοναχοί, που γράφουν και ομιλούν, ώστε να κρατούν τους χριστιανούς, για να μην τους "καταπιούν" τα videos των Διεθνιστών, πρακτόρων του "Αντικείμενου", τους υπηρέτες  του ψευδούς.
Πιστεύω ότι ο Κύριος μας, για όλους μας "ενδιαφέρεται" και όλους μας "προστατεύει". Όχι μόνο τους Έλληνες, άλλα και όλα τα Έθνη. Ο Θεός είναι Πατέρας όλων Λαών.
Τώρα λοιπόν, κρατεί το "κόσκινο" -πάντα μεταφορικά- και Βλέπει τις προθέσεις. Ποιος ομολογεί, ποιος προσεύχεται, ποιος μετανοεί, ποιος κρίνει, ποιος κατηγορεί, ποιος χρηματίζεται, ποιος κλέβει, ποιος αγαπάει, ποιος συγχωρεί τον εχθρό του, ποιος την αλήθεια υπηρετεί και ποιος διχόνοια σπέρνει.
Αληθώς Ανέστη ο Κύριος και έχουμε ζωντανή Ελπίδα, να αξιωθούμε όλα τα Έθνη, όλοι οι Λαοί, Ουράνια Βασιλεία. Πάντως, όπως οι Άγιοι Πατέρες μας κατηχούν, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί έχουμε το προνόμιο της Αγιοσύνης, οι πρεσβύτεροι, και όλος ο κλήρος, όσοι και όσες μονάζουν, ακόμη και οι λαϊκοί. Πίστη, Αγάπη, Ελπίδα και Αγώνα θέλει και ο Θεός για τα υπόλοιπα, Αυτός και μόνον Αυτός ορίζει το φορτίο.
Ευχαριστώ την Αγία Τριάδα, τον Αδιαίρετο Θεό, την Μητέρα Παναγία, ότι γεννήθηκα
Έλληνας Πόντιος Μακεδόνας.

Ιωάννης ο φίλος του Θεού,
λιώνω για την Αγάπη Του
και από όλους ζητώ συγχώρεση,
να τύχει και ν' αξιωθώ,
Το Έλεος Του Θεού μας.
Αμήν. Αμήν. Αμήν.

Σχόλια